26. 10. 2018 Gastro Brno
Dnes tady přidávám opět jednu buchtu, která byla mixem všeho co jsem našla doma ? Nebudu vám lhát byla trošku sušší, ale ke kávě si myslím že je optimální, nebo když si na ní dáte jogurt jako já tak byla taky moc výborná, a celá se snědla ?? Takže recept přidávám pokud by někdo chtěl ??
Ingredience:
- Banán
- 140g mouky (já dala rýžovou)
- 15g prášku do pečiva
- 10g kakaa
- 30g proteinu (já dala čokoládový, ale nemusí být)
- 2 vejce
- 100 ml mléka
- 50g vloček (já měla doma jen rýžové)
- 20g sladidla (já použila agávový sirup)
- 40g čokolády
- 20g másla
Postup:
Všechny suroviny kromě čokolády a másla jsem společně rozmixovala a na vodní lázni jsem čokoládou s máslem rozpustila a následně vmíchala ale jen zlehka. Udělalo mi to dvoubarevnou buchtu (na fotce to moc nejde vidět že) ?. Těsto jsem následně dala na pekáček a pekla na 180°C jen 10 minut.