26. 10. 2018 Gastro Brno
Nevím jak bych nazvala tuto buchtu, protože je v ní snad všechno co jsem doma našla ? Dnes jsem jí dělala ve velkém množství a i tak jsem překvapena, že celý velký plech mi vyšel na cca 1349 kcal ?Mě tedy chutná, takže uvidíme, co na ní řeknou ostatní členové rodiny ?
Ingredience:
Sypké ingredience
- 50g kokosové mouky
- 50g mandlové mouky nebo mletých mandlí
- 70g rýžové mouky
- 20g kakaa
- 20g prášku do pečiva
- půl balíčku prášku do perníku
Mokré ingredience - tvaroh ve vaničce
- 2 vejce
- 150 ml mléka
- 50 ml vody
- 50g sladidla ( já použila agávový sirup)
Postup:
První jsem smíchala všechny sypké ingredience a zvlášť smíchala mokré a nakonec mokré vmíchala do suchých. Do těsta jsem také nakrájela čokoládu. Plech jsem vyložila pečícím papírem, těsto vylila na plech a nahoru dala 2 nastrouhané jablíčka a posypala skořicí. Pekla jsem na 180°C 20 minut.