23. 08. 2018 Gastro Brno
Když jsem tenhle koláček upekla, moc jsem v něj nedoufala že bude mít úspěch, ale když jsem ho zkusila, nevěřila jsem vlastním očím jak byl výborný! :-)
Ingredience:
Korpus:
- 50g mletých vloček + 30g vcelku
- 20g kešu, 20g mandlí (předem sem si je rozmixovala)
- Lžíce jogurtu
- Bílek
- Lžíce sladidla (já dala agávový sirup)
- Lžička kakaa
Krém:
- 2 banány
- Bílek
- Třičtvrtě vaničky ricotty
- 2 lžíce jogurtu
Poleva:
- Rozpuštěná čokoláda
Postup:
Ingredience na korpus se smíchají, dají se do formy a peče se na 180 stupňů 10 minut. Dále se smíchají ingredience na krém a poté se vylije na korpus a peče se další půl hodinu. Nakonec jsem jen polila čokoládou. Dobrou chuť!