Lukáš Hejlík: Lesní hotel 4* - 31.května 2015

 31. 05. 2015  Gastro Brno

I ve Zline se da zajet na dobre jidlo. Lesem, do kopce. I za hrbitovem same 'plusy'.

 

Rajčatový tartar s keňskou fazolkou, konfitovaný česnek, omáčka z pesta
Salát z pečených paprik s velkolistou petrželkou, červenou cibulí na listech salátu, chlebové chipsy
Salát z červené čočky s pečenou bílou čekankou, rukolová pěna.

Citronový dortík s pomerančovým coulis, Máslová štika s cibulovým pyré, rybí omáčkou a pěnou z máty, polentové hranolky, Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a parmazánovou pěnou


 

Kompletní fotoreport najdete na gastromapě Lukáše Hejlíka –  zde.


Sdílejte tento článek:
Fotogalerie