Filírovaný rump steak s grilovanými houbami a hořčičnou omáčkou
- min
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Hovězí a houby...co dodat.... Lákavá pikantnost, vůně lesa a pořádný kus masa v kombinaci s hořčicí...ochutnejte a uvidíte :)
Ingredience:
- rump steak / roštěná
- houba shiitake
- krémové žampiony
- hlíva ústřičná
- máslo
- olej
- hořčice hrubozrnná
- smetana 31%
- vývar (jaký zrovna je, lenoši přidají kostku)
- cibule
- šalotka
- listová petržel
- rozmarýn
- tymián
- kmín
- sůl
- pepř
Maso pouze osolíme a důkladně opepříme. Grilujeme z každé straný tak dvě minutky. Nic víc nic míň, ostatní bude na omáčce a hobové příloze.
Nakrájíme houby na větší kousky spolu s šalotkou, osolíme, opepříme a na mírném ohni restujeme. Přidáme kmín, bylinky a poctivou hrst petržele. Jakmile nám houby pustí objem asi o 2/3 a zezlátnou, máme hotovo.
Na hořčičnou omáčku stačí nakrájem cibuli na jemno, orestovat na oleji do sklovata, přidat hořčici, chvíli zarestvat a zalít trochou vývaru. Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka. Poté přidáme smetanu a provařujeme, dokud nám omáčka nezhoustne.
Můžeme servírovat..
Dobrou chuť :)
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.