Filírovaný rump steak s grilovanými houbami a hořčičnou omáčkou


alarm
Čas přípravy:
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno

Popis

Hovězí a houby...co dodat.... Lákavá pikantnost, vůně lesa a pořádný kus masa v kombinaci s hořčicí...ochutnejte a uvidíte :)

Ingredience:

  • rump steak / roštěná
  • houba shiitake
  • krémové žampiony
  • hlíva ústřičná
  • máslo
  • olej
  • hořčice hrubozrnná
  • smetana 31%
  • vývar (jaký zrovna je, lenoši přidají kostku)
  • cibule
  • šalotka
  • listová petržel
  • rozmarýn
  • tymián
  • kmín
  • sůl
  • pepř

Maso pouze osolíme a důkladně opepříme. Grilujeme z každé straný tak dvě minutky. Nic víc nic míň, ostatní bude na omáčce a hobové příloze.

Nakrájíme houby na větší kousky spolu s šalotkou, osolíme, opepříme a na mírném ohni restujeme. Přidáme kmín, bylinky a poctivou hrst petržele. Jakmile nám houby pustí objem asi o 2/3 a zezlátnou, máme hotovo.

Na hořčičnou omáčku stačí nakrájem cibuli na jemno, orestovat na oleji do sklovata, přidat hořčici, chvíli zarestvat a zalít trochou vývaru. Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka. Poté přidáme smetanu a provařujeme, dokud nám omáčka nezhoustne.

Můžeme servírovat..

Dobrou chuť :)

Hodnocení

Zobrazit hodnocení

Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první

Odpovídáte na hodnocení

Text musí být mezi 25 a 1000 znaky!

porce

Ingredience

Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín

Načítám data...