Salát z pečené dýně
alarm
Čas přípravy:
- min
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Ingredience:
- 130 g dýně hokaido
- 1 ks dubového salátu
- 10 g čekanky radiccio
- 1 ks Frisee fine
- 12 g polníčku
- 10 ml dýňového oleje
- 15 ml vinaigretty
- 4 g dýňového semínka
- špetka jemné soli
- špetka mořské soli maldron
Postup:
Upečená dýně na 170°C pod alobalem v troubě na cca 20 minut. Část vychladlé dýně nakrájíme na plátky a část rozmixujeme na kaši. Natrhaný salát dáme do misky, osolíme, přidáme vinaigretty a promícháme. Přidáme orestované dýňové semínka a dýni. Opatrně promícháme, aby se nepolámala. Poté na talíři rozprostřeme dýňové puré a naklademe na něj salát, vše pokapeme dýňovým olejem a jde se baštit.
Hodnocení
Zobrazit hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
Načítám data...
Komentáře k
Probíhá načítání, čekejte prosím ...
Mohlo by vás zajímat
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Zapomněl(a) jste heslo?
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.