13. 12. 2017 Gastro Brno
Hned amouse bouche ukázal, že máme co do činění s PANEM KUCHAŘEM. Další chod nás opravdu dostal - květákové créme brulé(kdo o tom kdy slyšel ve Zlíně?) bylo opravdu delikatní, kombinace cukrové krusty a květáku byla úžasná
.
Na polévce nás velmi zaujala krom vyvážené chuti kombinace oblíbené suroviny chřestu a klasické (ale málo používané) suroviny černého kořene. Opravdu skvělé.
Předkrm hrál barvami. Dušená zelenina s jemnou holandskou omáčkou byla velmi chutná. Hlavní chod bylo dýňové rizoto s goudou, tymiánem a avokádem. Rizoto krémové, krásně servírováno a díky bohu na plochém talíři a ne v klobouku ;) opravdu vyvedený chod. A na závěr opravdu zlatá tečka na konec. Úžasná kombinace tří pěn a para ořechů s čerstvým ovocem. Lahoda.
Zvolili jsme i párování s vínem????. Servírka byla znalá a uměla víno hezky odprezentovat. Co závěrem? Jsme jedním slovem “nadšeni”. Jen víc takových večerů ve Zlíně. Jo a jestli chcete, na zítřejší termín, ještě je volno. Neváhejte ani minutu, ta cena za ten zážitek stojí.
Facebook Zralého Bistra: https://www.facebook.com/zralebistro/
Odkaz na naši rezenci: http://bit.ly/2nEa2sy

Dalibor blábolí o fících

Světový den vegetariánství

Mezinárodní den kávy

Dny českého piva 2019

Na kus řeči s Markétou Hrubešovou

Gastro škola: Pepř - král ve světě koření

GIN HUB CHALLENGE 2019

Dalibor blábolí o ostružinách
