Zralé Bistro - první vegetariánská degustační večeře

 13. 12. 2017  Gastro Brno

Naše gastropohárky přetékají blahem. Dnešní První vegetariánská degustační večeře ve zralé bistro pod vedením šéfkuchaře Jaroslav Bonn byla opravdu extratřída.

Hned amouse bouche ukázal, že máme co do činění s PANEM KUCHAŘEM. Další chod nás opravdu dostal - květákové créme brulé(kdo o tom kdy slyšel ve Zlíně?) bylo opravdu delikatní, kombinace cukrové krusty a květáku byla úžasnásmiley.

Na polévce nás velmi zaujala krom vyvážené chuti kombinace oblíbené suroviny chřestu a klasické (ale málo používané) suroviny černého kořene. Opravdu skvělé.

Předkrm hrál barvami. Dušená zelenina s jemnou holandskou omáčkou byla velmi chutná. Hlavní chod bylo dýňové rizoto s goudou, tymiánem a avokádem. Rizoto krémové, krásně servírováno a díky bohu na plochém talíři a ne v klobouku ;) opravdu vyvedený chod. A na závěr opravdu zlatá tečka na konec. Úžasná kombinace tří pěn a para ořechů s čerstvým ovocem. Lahoda.

Zvolili jsme i párování s vínem????. Servírka byla znalá a uměla víno hezky odprezentovat. Co závěrem? Jsme jedním slovem “nadšeni”. Jen víc takových večerů ve Zlíně. Jo a jestli chcete, na zítřejší termín, ještě je volno. Neváhejte ani minutu, ta cena za ten zážitek stojí.

   

Facebook Zralého Bistra: https://www.facebook.com/zralebistro/
Odkaz na naši rezenci: http://bit.ly/2nEa2sy