Tagliatelle se sušenými rajčaty, bazalkovým pestem, kešu ořechy a parmazánem


alarm
Čas přípravy:
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno

Popis

Myslím si, že je někdy dobré dát masu dovolenou a využít jiné energeticky hodnotné ingredience. Tento recept mám já osbně hrozně rád. Pokud si toho nenaložíte hromadu, tak jak jsem to úplně omylem udělal já :D můžete si vychutnat příjemný a lehký oběd.

Ingredience:
  • tagliatelle
  • sušená rajčata, žlutá rajčata 
  • kešu ořechy
  • bazalkové pesto (srdcaři si udělají vlastní, ostatní zakoupí v obchodě)
  • česnek
  • listová petržel
  • parmazán
  • olivový olej
  • vývar (zeleninový nebo drůbeží)
  • sůl
  • pepř
Postup:

Uvaříme si těstoviny. Je fajn do dobře osolené vody přilít pár kapek oleje, těstoviny se pak nelepí.

V hluboké pánvi si na oleji orestujeme nasekaný česnek, přidáme nakrájená sušená rajčata a jakmile chytne česnek barvu, podlejeme vývarem, aby nám frajer nezhořkl. Poté přidáme nasekané kešu ořechy petržel, bazalkové pesto a těstoviny. Vše důkladně promícháme, chvíli povaříme a můžeme servírovat.
Ozdobíme žlutými rajčaty, petrželkou, nastrouháme dobrý parmazán a zakápneme pár kapkami olivového oleje.

Dobrou chuť.

Hodnocení

Zobrazit hodnocení

Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první

Odpovídáte na hodnocení

Text musí být mezi 25 a 1000 znaky!

porce

Ingredience

Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín

Načítám data...