Tagliatelle se sušenými rajčaty, bazalkovým pestem, kešu ořechy a parmazánem
- min
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Myslím si, že je někdy dobré dát masu dovolenou a využít jiné energeticky hodnotné ingredience. Tento recept mám já osbně hrozně rád. Pokud si toho nenaložíte hromadu, tak jak jsem to úplně omylem udělal já :D můžete si vychutnat příjemný a lehký oběd.
Ingredience:
- tagliatelle
- sušená rajčata, žlutá rajčata
- kešu ořechy
- bazalkové pesto (srdcaři si udělají vlastní, ostatní zakoupí v obchodě)
- česnek
- listová petržel
- parmazán
- olivový olej
- vývar (zeleninový nebo drůbeží)
- sůl
- pepř
Postup:
Uvaříme si těstoviny. Je fajn do dobře osolené vody přilít pár kapek oleje, těstoviny se pak nelepí.
V hluboké pánvi si na oleji orestujeme nasekaný česnek, přidáme nakrájená sušená rajčata a jakmile chytne česnek barvu, podlejeme vývarem, aby nám frajer nezhořkl. Poté přidáme nasekané kešu ořechy petržel, bazalkové pesto a těstoviny. Vše důkladně promícháme, chvíli povaříme a můžeme servírovat.
Ozdobíme žlutými rajčaty, petrželkou, nastrouháme dobrý parmazán a zakápneme pár kapkami olivového oleje.
Dobrou chuť.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.