Kačeří prso a pyré z dýně, červené řepy, hrášku a kukuřice
- min
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Ingredience:
2 kačeří prsa (mohou být kachní)
0,5 vývaru (dle chuti)
0,2l mléka
40g dýně
40g červené řepy
60g hrášku
60g kukuřice
0,08l červené víno (kvalitní)
0,08l demi glace
Máta, Sůl, Pepř,
Postup:
Prso očistíme, nařežeme kůži a rozpálíme si troubu na 200 stupňů. Puré připravíme úplně stejně – vezmeme surovinu, vývar a mléko. Uvaříme doměkka a rozmixujeme. Podle potřeby dosolíme a přepasírujeme přes cedník. Na pánvičku dáme minimum tuku a rozpálíme do horka, poté vložíme prsa kůží dolů a do zlatova zprudka opečeme. Otočíme na druhou stranu a pečeme do zatáhnutí. Prsa dáme na plech a přendáme do předvyhřáté trouby. Pečeme cca 10 minut do (záleží na troubě a velikosti prsou) potom vyndáme a necháme odpočinout. Na pánvičku si nalejeme víno a demi glace a prohřejeme a spojíme chutě. Poté už jen servírujeme puré dle množství, tvaru a libosti. Omáčkou nalejeme na talíře a na ni klademe prsíčka nakrájená na plátky. Kreativitě se meze nekladou.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie


Facebook Gastro Zlín
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.