Jablečná buchta
alarm
Čas přípravy:
- min
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Ingredience:
Sypké ingredience
- 50g kokosové mouky
- 50g mandlové mouky nebo mletých mandlí
- 70g rýžové mouky
- 20g kakaa
- 20g prášku do pečiva
- půl balíčku prášku do perníku
Mokré ingredience - tvaroh ve vaničce
- 2 vejce
- 150 ml mléka
- 50 ml vody
- 50g sladidla ( já použila agávový sirup)
Postup:
První jsem smíchala všechny sypké ingredience a zvlášť smíchala mokré a nakonec mokré vmíchala do suchých. Do těsta jsem také nakrájela čokoládu. Plech jsem vyložila pečícím papírem, těsto vylila na plech a nahoru dala 2 nastrouhané jablíčka a posypala skořicí. Pekla jsem na 180°C 20 minut.
Hodnocení
Zobrazit hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
Načítám data...
Komentáře k
Probíhá načítání, čekejte prosím ...
Mohlo by vás zajímat
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Zapomněl(a) jste heslo?
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.