Cik cak buchta neboli veselá kráva


alarm
Čas přípravy:
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno

Popis

Ingredience:

Tmavá část:

  • 90g rýžové mouky
  • 40g lněné mouky
  • 10g kakaa
  • Banán
  • 3 vejce
  • 220 ml mléka
  • 6g prášku do perníku
  • 6g prášku do pečiva
  • 10g sladidla

    Světlá část:
  • 2 vejce
  • 100ml mléka
  • 250g měkkého tvarohu ve vaničce
  • baliček pudingu
  • vanilkový cukr

Postup:
Zvlášť se smíchá světlá část, zvlášť tmavá a poté se dá na pekáček první tmavá část s tím že trošku jsem si ještě nechala těsta v míse, na tmavou jsem dala světlou a poté dala zbylou tmavou část. Pekla jsem na 180°C 25 minut.

Hodnocení

Zobrazit hodnocení

Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první

Odpovídáte na hodnocení

Text musí být mezi 25 a 1000 znaky!

porce

Ingredience

Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín

Načítám data...