Cik cak buchta neboli veselá kráva
alarm
Čas přípravy:
- min
- min
task_alt
Náročnost:
Neuvedeno
Neuvedeno
person_outline
Počet porcí:
Neuvedeno
Neuvedeno
Popis
Ingredience:
Tmavá část:
- 90g rýžové mouky
- 40g lněné mouky
- 10g kakaa
- Banán
- 3 vejce
- 220 ml mléka
- 6g prášku do perníku
- 6g prášku do pečiva
- 10g sladidla
Světlá část: - 2 vejce
- 100ml mléka
- 250g měkkého tvarohu ve vaničce
- baliček pudingu
- vanilkový cukr
Postup:
Zvlášť se smíchá světlá část, zvlášť tmavá a poté se dá na pekáček první tmavá část s tím že trošku jsem si ještě nechala těsta v míse, na tmavou jsem dala světlou a poté dala zbylou tmavou část. Pekla jsem na 180°C 25 minut.
Hodnocení
Zobrazit hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Ingredience
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
Načítám data...
Komentáře k
Probíhá načítání, čekejte prosím ...
Mohlo by vás zajímat
-
Kavárna Era
Zemědělská 30 Brno, 61300
-
Vietnamská restaurace HOA MAI
10, Bayerova 580, Brno, 60200
-
Sea Food Alex
Vídeňská 33 Brno,
Zapomněl(a) jste heslo?
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.